معرفی شخصیت های پژوهشی شهر تیران (آیت الله سید محمد باقر امامی)
تولد،دوران کودکی و تحصیل:
عالم بزرگوار و ربانی آیت الله سید محمدباقر امامی کرونی در سال 1327 در شهرستان تیران و کرون در خانوادهای اصیل و روحانی، از نسل سادات حسینی چشم به جهان گشود.
پدر بزرگوارشان مرحوم حجت الاسلام سید کمال الدین امامی، اهل زهد و تقوی و فردی محتاط و از وعاظ و ذاکرین با اخلاص اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام بود و مقبره ایشان و مرحوم حجت الاسلام حاج آقا محمد امامی (عموی بزرگوار آیت الله سید محمدباقر امامی) محل زیارتگاه عاشقان و دلباختگان اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام میباشد.
مادر بزرگوارشان از سادات محترم بهشتی نژاد و از خانوادهای روحانی بود و همسر مکرمه ایشان فرزند عالم مجاهد، روحانی خستگی ناپذیر، عالم ربانی، مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حاج سید محمد بهشتی نژاد (ره) میباشد.
از همان کودکی آثار ذکاوت و هوش در چهرهاش نمایان بود. حیا و پاکی، حفظ حریم بزرگان و توجه به پند و اندرزهای ایشان و بی رغبتی به بازیهای معمول کودکانه، از مشخصه های بارز دوران کودکی او به حساب میآید.
عشق به معنویات، انس با قرآن، علاقه به فراگیری احکام دینی او را با سایر کودکان متمایز میساخت و همین تمایز، او را به تحصیل علوم حوزوی کشاند.
معظم له جهت تحصیل ابتدا به حوزه علمیه شهر نجف آباد رفت و پس از گذراندن قسمتی از سطح، برای بهرمندی بیشتر از اساتید برجسته به مدرسه صدر خواجو و سپس به مدرسه صدر بازار اصفهان وارد شد.
عشق و علاقه وافر به فراگیری، نظم و انضباط در دروس، جدیت و تلاش در تحصیل علوم دینی، برای ایشان توفیق بهرمندی از اساتید متعددی را فراهم کرده بود. لذا معظم له پس از طی دروس مقدماتی در پایه سطح از محضر اساتیدی چون مرحوم آیت الله حاج شیخ مجتبی لنکرانی(ره) و مرحوم آیت الله حاج سید مرتضی مهدوی هرستانی(ره) بهرمند گردید.
ایشان در مباحث مربوط به هیئت، نجوم، ریاضیات و ارث الشیعه از محضر آیت الله حاج شیخ عباسعلی ادیب(ره) بهره گرفت و به مدت 23 سال در علوم مختلفه به خصوص در ادبیات سطح عالی، فقه، اصول، درایه الحدیث و اخلاقیات از محضر آیت الله حاج شیخ احمد فیاض(ره) کسب فیض کرد و در کلام و تفسیر از محضر مرحوم آیت الله حاج سید عبدالحسین طیب استفاده نمود و قریب 15 سال دروس خارج فقه و اصول را از محضر مرحوم آیت الله حاج سید محمدعلی صادقی(ره) فرا گرفت.
ایشان علوم معقول، حکمت و فلسفه را از محضر مرحوم آیت الله میر سید علا مدرس مطلق(ره) و مرحوم آیت الله حاج شیخ عباس ایزدی نجف آبادی بهره برد.
از جمله اساتید دیگر ایشان، ابوالشهیدین آیت الله آقا میرزا هاشمی در اصول و آیت الله حاج سید علی بهبهانی(ره)در خارج فقه و اصول بوده است.
آخرین درسی که به صورت منظم شرکت میکرد، درس خارج فقه و اصول حضرت آیت الله مظاهری دامة الله ظله الشریف بوده است. ادامه دارد…….